Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb.class.php on line 860

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb.class.php on line 866

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb.class.php on line 1173

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb.class.php on line 1936

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb.class.php on line 2998

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb.class.php on line 3562

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb.class.php on line 3636

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb.class.php on line 3655

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/hr/dimedia/framework/ViewController.class.php on line 41

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/hr/dimedia/framework/InterceptingFilter.class.php on line 31

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/hr/dimedia/framework/I18n.class.php on line 103

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/hr/dimedia/framework/Controller.class.php on line 25

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/hr/dimedia/framework/Controller.class.php on line 26

Strict Standards: Declaration of Site::display() should be compatible with ViewController::display() in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/hr/dimedia/framework/Site.class.php on line 17

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 354

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb.class.php:860) in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/hr/dimedia/framework/I18n.class.php on line 45

Deprecated: Non-static method Language::RetrieveName() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/hr/dimedia/framework/I18n.class.php on line 88

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb-csvlib.inc.php on line 70

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb-csvlib.inc.php on line 126

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb-csvlib.inc.php on line 219

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/com/weblogs/adodb/adodb-csvlib.inc.php on line 247

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/indekohr/public_html/eko-team.net/_classes/hr/dimedia/framework/Model.class.php on line 86
ЕКО-ТЕАМ - ДЕЈНОСТИ

Ind-eko

Ind-eko

ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Со услугата консалтинг во заштита на животната средина на нашите клиенти им овозможуваме добивање на комплетна услуга, врзано за заштита на животната средина на едно место. Нашата стручност и практично искуство на планот на заштитата на животната средина, преставуваат гаранција за квалитетот.

НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ИМ НУДИМЕ ИЗРАБОТКА НА:

 • стручни подлоги, елаборати и студии за заштита на животната средина
 • планови за интервенција во заштита на животната средина на единиците на локалната самоуправа
 • оперативни планови за интервенција во заштитата на животната средина
 • планови за постапување со отпад
 • студии за влијанија на животната средина
 • програми за заштита на животната средина
 • извештаји за состојбата на животната средина
 • проценки на состојбата на животната средина
 • предлози и мерки за санација на животната средина
 • проекти за пристапување кон наменските фондови на ЕУ


НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ИМ ПРУЖАМЕ УСЛУГИ НА:

 • стручен надзор во спроведување на проекти во заштитата на животната средина
 • едукација во сферата на заштита на животната средина
 • воспоставување на систем на управување со животната средина ЕМАС (ИСО 14001)
 • припрема на документација за постапките во обезбедување законски дозволи
 • стручни мислења и совети при тријажа на адекватни технологии за заштита на животната средина
 • следење на состојбата на животната средина (мониторинг)