ИНФО

телефоН

+389 02 2581-407

е-маил

info@eko-team.net

ПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

Ова поле е задолжително.

Внесете валидна е-маил адреса.

Ова поле е задолжително.

Внесете валидна е-маил адреса.

Ова поле е задолжително.

Внесете валидна е-маил адреса.

Овој образец ги прибира Вашите лични податоци, како би можел нашиот тим за поддршка да стапи во контакт со Вас. Проверете ја нашата политика за приватност со цел да дознаете на кој начин ги штитиме и управуваме со Вашите податоци.

Ова поле е задолжително.

Внесете валидна е-маил адреса.

ПОДАТОЦИ ЗА КОМПАНИЈАТА

Седиште: ул.Перо Наков бб, 1000 Скопје

П.фах: 835

ЕМБ: 6371698;

IBAN: MK07210063716980125 NLB Tutunska Banka;
SWIFT: TUTNMK22

Сертификати