Politika jonë për cookies sqaron se çfarë janë cookies, se si ne i përdorim cookies, çfarë zgjedhjesh keni në lidhje me cookies dhe si mund të gjesh informacion shtesë për cookies. Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni të përdorni cookies.

Çfarë janë cookies?

Cookie është informacion i përgatitur në kompjuterin tuaj nga faqja e internetit që vizitoni. Cookies zakonisht ruajnë cilësimet, cilësimet e uebit, siç është gjuha apo adresa juaj e preferuar. Më vonë, kur të ri-hapni të njëjtën faqe interneti, shfletuesi i internetit i dërgon përsëri cookies që i përkasin asaj faqe. Kjo lejon që faqja e internetit të shfaq informacione të përshtatura për nevojat tuaja.

Cookies mund të ruajnë një gamë të gjerë informacionesh përfshirë informacionin personal (siç është emri ose adresa juaj e postës elektronike). Megjithatë, ky informacion mund të ruhet vetëm nëse i aktivizoni ato  - faqet e internetit nuk mund ti qasen informacioneve që nuk ua keni dhënë atyre dhe nuk mund tii qaseni skedarëve të tjerë në kompjuterin tuaj.

Aktivitetet e paracaktuara për ruajtjen dhe dërgimin e cookie-ve nuk janë të dukshme për ju. Megjithatë, mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit të internetit, kështu që mund të zgjidhni nëse doni të miratoni kërkesat e cookies, ose të fshini cookies automatikisht kur mbyllni shfletuesin e kështu me radhë.

ÇFARË COOKIES PËRDORIM DHE PËRSE?

Cookies të përkohshme ose ato të sesionit fshihen nga kompjuteri pas mbylljes së shfletuesit të internetit. Me ta, faqet e internetit ruajnë informacione të përkohshme, të tilla si artikujt e shportave për blerje. Ne përdorim për të siguruar qasje në përmbajtje.

Cookies të përhershme ose të përgatitura mbesin në kompjuter pas mbylljes së shfletuesit të internetit. Me ta, faqet e internetit ruajnë të dhëna, si emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, kështu që nuk do të duhet të regjistroheni për çdo vizitë në një vend të caktuar. Cookies të përhershme do të mbeten në kompjuter për ditë, muaj, madje edhe vite. Ne përdorim cookies të përhershme në mënyrë që të kuptojmë më mirë shprehitë e përdoruesit dhe të jemi në gjendje ta përmirësojmë vendin sa i përket shprehive tuaja. Ky informacion është anonim - ne nuk shohim të dhëna individuale të përdoruesit.

REGJISTRIM I COOKIES

Cookie  EMRI QËLLIMI 
Google Analytics

_dc_gtm_UA-#

_ga

_gid

collect

Ne përdorim këto cookie për të mbledhur informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin faqen tonë të internetit. Ne përdorim këtë informacion për të prodhuar raporte dhe për të përmirësuar faqen. Cookies mbledhin të dhëna në formë anonime, duke përfshirë numrin e vizitorëve në faqen e internetit, nga ku vijnë në faqen e internetit dhe faqet individuale që vizitojnë. Nëse nuk i aprovoni këto cookies, ne nuk do të përfshijmë vizitën tuaj në statistikat tona.

ÇFARË ZGJEDHJE KENI LIDHUR ME COOKIES

Duke shkyçur cookies, vendosni të mos lejoni që cookies të ruhen në kompjuterin tuaj. Cilësimet e cookies mund të kontrollohen dhe konfigurohen në shfletuesin tuaj të internetit. Për informacion rreth cilësimeve të cookies, zgjidhni shfletuesin e internetit që po përdorni.

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Opera 
Safari

Mbani në mend se duke bllokuar cookies, ju ende mund ta shihni këtë faqe, por disa nga karakteristikat e saja mund të mos jenë të qasshme për ju.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth cookies, duke përfshirë informacionin rreth krijimit të cookies dhe mënyrën se si mund t’i menaxhoni ose t’i shkyçni, vizitoni faqen e internetit www.allaboutcookies.org ose www.youronlinechoices.eu.  Nëse dëshironi të çaktivizoni ndjekjen përmes Google Analytics në të gjitha faqet e internetit, vizitoni faqen  http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

NDRYSHIMI I POLITIKËS SONË LIDHUR ME COOKIES

Çdo ndryshim i ardhshëm në politikën tonë të cookies do të vendoset në këtë faqe interneti. Ju lutemi vizitoni këtë faqe kohë pas kohe për t’u informuar lidhur me ndryshimet e mundshme në politikat e cookies. Kjo politikë e cookies u ndryshua për herë të fundit më 12.02.2018. dhe zëvendëson çdo politikë tjetër lidhur me cookies që ishte e vlefshme para kësaj date.

KONTAKTI

Të gjitha pyetjet, komentet dhe kërkesat në lidhje me këtë politikë rreth cookies janë të mirëseardhura dhe ju mund t'i dërgoni në adresën rr. Pero Nakov pn., 1000 Shkup, Republika e Maqedonisë ose me e-mail në info@eko-team.net.