Risi

Të gjitha risitë

Klientët tanë

Falë përkushtimit tonë, puna shumëvjeçare dhe përvoja e madhe në zgjidhjen e problemeve në të gjitha fushat e ekologjisë industriale dhe mbrojtja e mjedisit, kemi mundësi që të punojmë në projekte të mëdha domethënëse. Këto janë disa nga klientët që na japin besueshmëri dhe me të cilat kemi arritur një bashkëpunim dhe respekt të ndërsjellë.

Certifikata